На Свалявщині впіймали злодійське тріо

Зловмисники скоїли не одну крадіжку майна з чужих осель.

 

Учора зранку в с.Дусино Свалявського увагу працівників ДАІ привернув автомобіль «Форд Мондео» на чеських номерах. Машина, що рухалася в бік Сваляви, мала помітні пошкодження кузова. Автівку зупинили.

В салоні іномарки перебували четверо осіб, серед яких одна жінка. Під час перевірки документів двоє пасажирів раптом розбіглися у різні напрямки. Одного з втікачів міліціонери впіймали. Невдовзі було встановлено особу ще двох. Ними виявилися 53-річний житель Мукачева, на рік старший житель с.Страбичово Мукачівського району та його 35-річна односельчанка.

В салоні машини міліціонери виявили мисливську рушницю, бензопилу й мотоблок для обробки землі.  Як з′ясувалося, це добро вони вкрали тієї ж ночі з підсобного приміщення жителя Свалявщини.

І крали не тільки від нього одного. Коли працівники карного розшуку зайнялись  цією трійцею, то з′ясували їхню причетність щонайменше до скоєння чотирьох крадіжок з осель громадян. І це, як підозрюють опери, ще не все.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, триває слідство, інформують із СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

01 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів