Мукачівська міліція на вихідні переведена на посилений режим роботи (ФОТО)

До патрулювання залучють вдвічі більше нарядів, аби охороняти громадський порядок.

 

За вказівкою керівника закарпатської міліції Сергія Князєва мукачівські правоохоронці  проводять ряд додаткових профілактичних заходів, спрямованих на стабілізацію оперативної обстановки на території міста та району. Аби забезпечити на високому рівні охорону громадського порядку та спокій громадян.

- Міліція у Мукачеві та Мукачівському районі посилено несе службу. До патрулювання залучаємо вдвічі більше нарядів, аби охороняти громадський порядок. Так буде кожні вихідні. Спокій громадян цілодобово оберігатимуть правоохоронці всіх служб міліції разом із активістами громадських формувань, які діють на території Мукачівщини, а також з співробітниками муніципальної поліції м.Мукачева, - зазначає  т.в.о начальника Мукачівського міськвідділу міліції Михайло Петрище.

 

Під час інструктажу наряди поінформували про оперативну обстановку в місті, роз’яснили, як діяти в тій чи іншій ситуації, на що варто звертати увагу під час чергування. У кожного наряду свій чітко визначений маршрут.

Михайло Петрище закликав правоохоронців суворо дотримуватись закону. Основне завдання правоохоронців – недопущення скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень на території патрулювання, інформують з Мукачівського МВ УМВС.

 

01 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів