Москаль: Порядку в Ужгороді нема, хоч я неодноразово робив зауваження меру

Губернатор Закарпаття вирішив узяти особисте шефство над руслом і набережними Ужа, щоб вони знову милували око городян та туристів

 

Русло Ужа та набережні від Пішохідного до транспортного мосту (центральна частина Ужгорода) звільняють від трави, кущів, наносів та різного сміття. «Генеральне прибирання» робиться з ініціативи керівника області Геннадія Москаля.

-Це історичні набережні, яка зараз знаходяться в дуже занедбаному стані, - зазначає Г.Москаль. - Немає такого туриста, що приїхав до Ужгорода й не захотів прогулятися вздовж річки. А береги й русло заросли травою й кущами, закидані різним непотребом. Я неодноразово робив зауваження меру – і публічно й приватно – щоб навів порядок, але результатів немає. Прийшло тільки двоє людей, котрі покосили півгодини, розпили пляшку й пішли.

Тому я попросив узятися за розчистку працівників управління лісового господарства. Поки що прибирають набережні й русло від пішохідного до транспортного мосту. Потім візьмуться за береги, що за транспортним мостом. Там іще гірше, можна займатися лісозаготівлею, оскільки дерева не вирубували, здається, років десять. Я вирішив узяти особисте шефство над руслом і набережними Ужа, щоб вони знову милували око городян та туристів, інформує прес-служба Закарпатської ОДА .

 

31 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів