Новопризначений очільник закарпатської міліції «відбілює» губернатора?

Припарковане біля пішоходного переходу авто - не Геннадія Москаля, а сам він не має навіть водійських прав, стверджують в УМВС.

 

Учора в Інтернеті з′явилася інформація з фотографією припаркованого біля пішоходного переходу на вул.Корятовича в Ужгороді автомобіля «Фольксваген». Автор публікації стверджує, що це машина голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

За даним фактом було проведено перевірку. З′ясувалося, що зображений на фото автомобіль «Фольксваген Пассат» в автопарку Закарпатськоїоблдержадміністрації не рахується.

Сам голова ОДА Геннадій Москаль жодним автотранспортом не керує і ніколи не керував, оскільки не має водійського посвідчення.

Протягом цілого дня 28 липня, коли було сфотографовано згаданий автомобіль, голова ОДА перебував на своєму робочому місці й поїздок автотранспортом не здійснював.

Власника автомобіля буде притягнуто до адміністративної відповідальності згідно з чинним законодавством, інформує СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Як писав раніше Uzhgorod.net.ua , місцеві активісти зафіксували порушення правил дорожнього руху головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем. Фотографії зроблено у вівторок, 28 липня, о 18:30 на перехресті вулиць Корятовича та Волошина в Ужгороді. На них зображено автомобіль, припаркований на пішохідному переході. Автомобіль з цими ж номерами стояв під Закарпатською ОДА під час старту набору до лав нової патрульної поліції регіону, а сам Москаль раніше зізнався журналістам, що саме він їздить на ньому.

 

29 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів