У лісі на Мукачівщині знаходять зброю, яку кинули правосекторівці? (ФОТО)

Магазин з набоями до автомата Калашникова знайшли біля села Бобовище.

 

Вчора до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від міліціонера про те, що під час несення служби на блокпості у Мукачівському районі до них підійшов невідомий громадянин. Чоловік розповів, що біля лісу в напрямку с.Бобовище на узбіччі дороги він знайшов споряджений магазин від автомата.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Якз”ясувалося, цей магазин від автомата Калашникова  калібру 5,45 мм. Він був споряджений 30-ма патронами.

Магазин із набоями направлено на експертизу. За даним фактом проводиться перевірка, повідомляють із Мукачівського МВ УМВС.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачеві на території оздоровчо-спортивного клубу “Антарес” по вулиці Лермонтова відбулася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями “Правого сектору”. Бійці "Правого сектора" застосували автомати і кулемет Калашникова, а також гранатомети. Згодом озброєні люди переховувалися у лісі, зокрема й біля Бобовища, і за інформацією УМВС навіть взяли у заручники хлопчика.

 

29 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів