Хазяїн ужгородської ігротеки, який з кулаками накинувся на правоохоронців - під арештом

Крім того, ще й відповідатиме за незаконне зайняття гральним бізнесом.

 

Черговий підпільний ігровий зал міліціонери, за інформацією небайдужих громадян, виявили днями в районі так званого п′яного базару навул.Бородіна в Ужгороді. У приміщенні ігротеки діяли 10 комп'ютерів для проведення заборонених азартних ігор та термінал  поповнення.

Зайшовши до закладу, міліціонери несподівано зіштовхнулись з відкритим опором його власника. Чоловік почав ображати працівників міліції, намагався пройти до електричного щитка, щоб виключити світло. Відтак накинувся на двох міліціонерів із кулаками… 

 Зухвальця доставили до міськвідділу міліції й помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції за цим фактом відкрито два кримінальні провадження: за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків) та за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Ужгородський міськрайонний суд обрав щодо забіяки міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

- Ми не дозволимо нікому ставити себе понад Законом, а тим паче піднімати руку на наших працівників, - прокоментував  начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв. – На зухвальство будемо реагувати відповідно. Вкотре наголошую – гральний бізнес поза Законом! Це не обговорюється, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

29 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів