Жорстоко побита жінка виявилася жертвою розбійного нападу!

Один із нападників повалив її на землю й почав бити ногами у область голови, обличчя й тіла...

 

Розбійний "дует" напав на дівчину вчора близько 4-ї години ранку, коли вона проходила по пл. Кирила та Мефодія в м. Ужгороді. Одного з нападників відразу затримали працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції. Правоохоронці вживають заходи по затриманню іншого з нападників.

Вчора рано вранці по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від продавця одного з тамтешніх «АВС» про те, що у приміщення магазину зайшла невідома жінка з явними ознаками тілесних ушкоджень.

Отримавши повідомлення оперативний черговий не гаючи часу направив за вказаною адресою слідчо-оперативну групу та працівників роти патрульної служби міськвідділу міліції.

Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що нападників було двоє. Один із них підбіг до дівчини, схопив її за волосся й потягнув за будівлю «Будинку побуту», де наказав їй віддати цінні речі. Перелякана дівчина віддала своєму кривднику мобільний телефон «Самсунг» та 140 гривень. Тим часом спільник зловмисника дістав предмет схожий на ніж, приклав дівчині до горла й наказав мовчати. Далі повалив ужгородку на землю й почав бити її ногами у область голови, обличчя й тіла.

На щастя потерпілій вдалося втекти від нападників. До приїзду правоохоронців ужгородка переховувалася у одному з тамтешніх магазині. Побиту дівчину було доставлено до медзакладу. Під час медичного огляду, у неї виявлено численні тілесні ушкодження.

Одного із зловмисників 23-річного мешканця міста відразу затримали працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції. Зазначимо, що ужгородець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та вже мав судимість. Враховуючи його суспільну небезпечність та кримінальне минуле правопорушник утримується у ізоляторі тимчасового тримання Ужгородського МВ УМВС в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України (затримання уповноваженою службовою особою).

Особу іншого нападника уже встановлено. Зараз вживаються заходи по його затриманню. Тож, це справа часу.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.187  Кримінального кодексу України (Розбій). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування, повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

 

04 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів