Берегівська міліція припинила «промисел» Інтернет-шахрая

На гачок афериста потрапили жінки з різних регіонів України

 

Шахрай з Берегівщини через мережу Інтернет ошукував жінок з різних регіонів України. Пройдисвіта берегівські міліціонери встановили та повідомили йому про обґрунтовану підозру. За незаконний промисел чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі. 

«На гачок» афериста з Берегівщини потрапило п’ятеро жінок віком 21-36 років, всі мешканки різних регіонів України – Львівщини, Донеччини, Рівненщини, Хмельниччини та Чернівецької області. Довірливі жінки відправляли, кожна по кілька сотень гривень, в якості нібито передплати за товар на рахунок банківської картки зловмисника, які він в подальшому використовував для власних потреб. 

37-річний мешканець Берегівського району зареєструвавшись на сайті інтернет-аукціону укладав із безпечними користувачами договір на придбання у нього зимової куртки, згідно якого покупець, за замовлення, перераховував передоплату сума якої коливалася від 250 до 1055 гривень.

 

Як з’ясували правоохоронці насправді жодної куртки у псевдопродавця не було тож товару жінки так і не отримали. Таким чином аферист ошукав п’ятеро осіб та збагатився на 2405 гривень.  

За скоєні Інтернет – афери правоохоронці повідомили берегівчанину про обґрунтовану підозру по ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років. 

Наразі розслідування завершено, кримінальне провадження направлено до суду, інформують з Берегівського РВ УМВС.

 

02 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів