За крадіжку затримали неповнолітню ужгородську студентку

Дівчині сподобалося взуття в магазині, а грошей придбати його у неї не було.

 

При сьогоднішньому скрутному сьогоденні деякі люди не втримуються від спокус і стають на слизьку злочинну стежку. Про те, що рано чи пізно за злодіяння їх можуть затримали – не думають. Зрештою, крадіжками тепер нікого не здивуєш. Бо ж тільки й доводиться чути від присутніх: там обікрали будинок, там поцупили імпортний велосипед, ще десь візитери проникли в салон автомобіля й потягнули гроші…

25 червня в обласному центрі трапився випадок, який, здавалося б, на перший погляд є рядовим. Обікрали один з торгових закладів, який знаходиться в центральній частині міста. Зрештою продавщиця була небагатослівна і лише скупо повідомила про зникнення речей.

Про те, що зникли балетки, я помітила під час проведення інвентаризації. – розповідає Карпатському об'єктиву працівниця магазину. – Після цього зателефонувала в міліцію. Чула, що правоохоронці вирахували якусь студентку, в якої знайшли балетки. Але щось розповідати більше не хочу. Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей повідомили нашому виданню, що після звернення потерпілої, були проведені пошукові заходи, у ході яких оперативники вирахували підозрювану 15-річну студентку одного з навчальних закладів міста. У неї й вилучили речовий доказ.

Підчас  розмови з правоохоронцями вона пояснила, що  їй дуже сподобалося взуття і вона не втрималася. Надати коментар нашому виданню підозрювана відмовилася. Цей факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Іван ЛАДЖУН

 

02 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів