Міськрада розглянула питання ставок податків на земельні ділянки постійного користування (ФОТО)

Сьогодні, 1 липня, відбулася робоча зустріч в. о. Ужгородського міського голови Богдана Андріїва з приводу обговорення питання ставок податків на земельні ділянки, які знаходяться у постійному користуванні.

 

Серед присутніх були заступник міського голови Ярослав Шафарь, представники фіскальної  служби та Асоціації роботодавців міста Ужгород, юристи та інші.

Приводом для обговорення проблемного питання став лист від  Асоціації роботодавців міста Ужгород до міської ради з проханням розглянути питання ставок земельного податку у відсотках до нормативно-грошової оцінки для земельних ділянок, які знаходяться у постійному користуванні.

«Ми повинні йти назустріч підприємцям та підприємствам, які здійснюють свою діяльність у місті Ужгороді. Окрім земельного податку, вони також платять ще й інші види податків. Якщо міська рада буде більш лояльнішою до визначення відсотка сплати ними земельного податку, то, можливо, це підприємство буде краще працювати і тим самим збільшить інші надходження, які надходять як у Державний бюджет, так і в місцевий. Потрібно прийняти таке рішення, аби підприємство не закрилось, а навпаки, дати змогу йому розвиватись», – зазначив під час зустрічі Богдан Андріїв.

Відтак, проект-рішення із цього питання буде винесено на сесію міськради, яка відбудеться 9 липня.

Ярміла Гармасій для Uzhgorod.net.ua

 

 

01 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів