Юний вік - не завада справжнім футбольним баталіям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Завершився перший системний чемпіонат Ужгорода серед зовсім юних футболістів.

 

27 червня на стадіоні «Спартак» відбулись фінальні матчі чемпіонату Ужгорода з футболу серед юнаків 2007 року народження, який розпочався на початку квітня.

Слід зазначити, що це перший системний чемпіонат головного міста Закарпаття серед таких юних футболістів. Команди зустрічались на майданчиках Ужгорода раз на тиждень. Матчі проходили за коловою системою у с/к «Юність», спортивному центрі «Zinedine» та на стадіоні «Спартак», інформує офіційний сайт Федерації футболу Закарпаття.

У дебютній першості змагалися 4 команди: ДЮСШ №1, «Зінедін», «Пегас» та СДЮСШОР. Варто зазначити, що команда ДЮСШ №1, яку очолював Томаш Бабич, складалася з гравців 2008 року народження й, відповідно, вони були наймолодшими на турнірі, але демонстрували непогану гру.

Міцним середняком чемпіонату вважалася команда «Пегас». Підопічні Віктора Зубанича неодноразово «пили кров» у лідерів.

Головними фаворитами змагань, по праву, стали «Зінедін» та СДЮСШОР. Вони й розіграли між собою «пальму першості». Саме матчі цих колективів можна сміливо називати справжніми баталіями: із чотирьох матчів 3 рази перемогу здобували гравці «Зінедіну» і одного разу – СДЮСШОР.

Узагалі команда «Зінедін» пройшла усю турнірну дистанцію досить рівно. За сучасними поглядами на футбол головного тренера Євгена Бібікова, є надія, що він виростить не одного професійного гравця. Тренер сдюсшорівців Анатолій Деревлянка, також молодий фахівець, показав себе з хорошої сторони – він вправно мотивував своїх підопічних на кожен матч.

Щодо самих змагань, то завдяки тренерам, батькам та Федерації міста Ужгород, вони були організовані на хорошому рівні та проведені на ідеальних полях і за прекрасних умов.

Отже, за підсумками змагань, четверту сходинку посіла команда ДЮСШ №1, бронзові медалі отримали гравці команди «Пегас», срібло – у СДЮСШОР. Перше місце й золотий комплект нагород заслужено виборов «Зінедін», який за весь чемпіонат програв тільки одного разу і здобув усі перемоги.

На післяматчевих урочистостях учасників змагань привітали в.о. міського голови Богдан Андріїв, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Євген Бобров, голова Федерації м.Ужгород Віктор Качур та голова дитячо-юнацького комітету Іван Шангін.

Олександр БОДНЯ

 

28 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів