Сьогодні ми сміливо можемо заявити про боротьбу за комплект нагород найвищого ґатунку - Андріїв

Ужгородські спортсмени змагаються в Алкмаарі.

 

Сьогодні стартували 49 Міжнародні дитячі ігри. З обласного центру Закарпаття позавчора о 6:00 ранку виїхало 18 тенісистів, легкоатлетів, дзюдоїстів і плавців. Вчора вони прибули в Нідерланди і розмістились у спеціально збудованому спортивному містечку. Урочисте відкриття дитячих ігор пройшло о 18:00 год.

Нинішня збірна з Ужгорода в повній бойовій готовності, тож результати цьогорічних баталій обіцяють бути кращими, ніж попередні. «Особливі сподівання ми покладаємо зокрема на дзюдоїстів, тенісистів, позаяк вони є топовими не тільки на Срібній землі, а й на загальнодержавному рівні. І якщо на попередніх змаганнях для нас честю було увійти до двадцятки кращих, то сьогодні ми сміло можемо заявити про боротьбу за комплект нагород найвищого ґатунку. Тому з радістю будемо чекати фінішу, який настане 29 червня і вже 30-го, є сподівання, усі разом будемо вітати наших юних переможців в Ужгороді», - зазначив в. о. міського  голови Ужгородської міськради Богдан Андріїв.

В активі ужгородців уже одна перемога в тенісі. Сьогодні на старт вийшли плавці, які, у порівнянні з минулим роком покращили свої показники, щонайменше на позицій зо 10. Із 95 команд ужгородські хлопці поки в першій тридцятці. Запливи триватимуть ще три дні, тож є всі шанси увійти в десятку. Через годину на татамі вийдуть дзюдоїсти. Паралельно з ними змагатимуться й легкоатлети  

Усе ж, час найкращий лікар. Як підсумок, розставить всі крапки над «і». Та, відверто, вісімнадцятеро 14-15-річних спортсменів – еліта  Закарпаття. Вони переможці регіональних, всеукраїнських і навіть європейських турнірів. Тому залишається побажати їм лишень успіху. Наше інтернет-видання щоденно інформуватиме Вас про здобутки закарпатці.

Віталій Біровчак для Uzhgorod.net.ua

 

26 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів