Після ДТП водія просто вирізали із постраждалого «Мерса»! (ФОТО)

Керманичі із травмою ноги був затиснутий деформованими конструкціями автомобіля.

 

У суботу, 23 травня, у Хустському районі на автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів сталася дорожньо-транспортна пригода. Відповідне повідомлення надійшло до служби порятунку о 17:32 від чергового Хустської станції екстреної медичної допомоги. На автошляху між м. Хуст і с. Сокирниця за 20 метрів від залізничного переїзду зіткнулися вантажний мікроавтобус «Mercedes Sprinter» і рейсовий автобус «Еталон», в якому їхало 7 пасажирів.

Для допомоги постраждалим на місце події виїхало одне відділення 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса із травмою ноги був затиснутий деформованими конструкціями автомобіля. За допомогою гідравлічного інструмента рятувальники звільнили його з понівеченої машини та передали до рук лікарів бригади швидкої допомоги.

Пасажирка «Mercedes Sprinter» медичної допомоги не потребувала, як і водій та більшість пасажирів рейсового автобусу. Тільки одна жінка, що їхала в «Еталоні», потрапила до Хустської районної лікарні. Після обстеження медики відправили її на амбулаторне лікування вдома з діагнозом – підшкірна гематома лобної ділянки зліва та струс головного мозку, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

 

25 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів