Гірський Версаль приваблює щороку більше мільйона мандрівників! (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У будь-яку пору року Альпи - це місце, чия краса зачаровує кожного туриста. Не стали винятком і закарпатці, які побували на травневі свята у Баварії…

 

Поблизу королівського замку Ліндерхоф, якого ще називають справжній Версаль в Альпах, неймовірно свіже повітря. А снігова атмосфера альпійських вершин, на фоні яких перші бруньки  дерев, тільки-но вибита з-під землі травичка та квітучі кульбаби – додадуть відчуття насолоди та справжнього відпочинку.

Хто не знає, Альпи, це гірський хребет в Європі, що тягнеться від Австрії і Словенії на сході через Італію, Швейцарію, Ліхтенштейн і Німеччини у Францію на заході. На півдні Баварське плоскогір’я тягнеться до північних схилів Альп. Найвищою їх точкою є гора Цугшпітце, висота якої - 2963 м над рівнем моря.

Це місце є справжньою вітриною Баварії. Воно асоціюється з прекрасними, завжди засніженими гірськими хребтами, далекими альпійськими долинами, проливними гірськими дощами і мальовничими гірськими льодовиками, що піднімаються з глибини, немов яскраві крижані алмази.

Відвідавши наприкінці весни Баварське плоскогір’я, ми насолодилися винятковим альпійським пейзажем з прохолодними гірськими озерами і лісовими прогулянками.

Неймовірна панорама,  якою можна годинами, днями милуватися, нагадує казкову картину, яка не має собі рівних в реальності. До цієї чарівності вносять внесок іоригінальні дерев’яні баварські будиночки.

Ми зрозуміли, чому це місце приваблює понад мільйон туристів щороку. Завдяки трьом своїм відмінним характеристикам - альпійський клімат, різнобарвні пейзажі, гірськолижні сучасні бази та чудові туристичні об’єкти з відмінною інфраструктурою!

Одним словом, туристам, які шукають пригод, а також людям, котрі бажають провести незабутню відпустку серед природи Альп, неодмінно слід побувати тут!

Наталія Монда, студентка ІV курсу УжНУ

P.S. Захоплюючу та пізнавальну подорож до Баварії студентам УжНУ організували керівник Закарпатського осередку Малої академії літератури і журналістики Ірина Гармасій та відомий меценат, депутат Ужгородської міськради Богдан Андріїв.

 

24 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів