Працівники Ужгородської мерії подбали про благоустрій міста! (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цієї суботи, 25 квітня, усі небайдужі мешканці обласного центру Закарпаття, а також працівники мерії долучитися до щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».

 

Також ужгородці взяли активну участь в озелененні міста. Зокрема, посадці дерев, прибиранні парків, алей, квітників, упорядкуванні меморіалів та братських могил, очищенні від сміття територій, берегів річок та водоймищ.

Кореспондент Uzhgorod.net.ua проінспектував Слов’янську набережну вздовж річки Уж до Боздоського парку. Для прибирання цієї ділянки від Ужгородської мерії прийшли майже дві сотні працівників, прихопивши з собою і маленьких діток. 

Взявши до рук граблі, лопати та віники, вони вправно повичищали набережну від сухого листя, гілок дерев та побутового сміття. Мішки із зібраним сміттям відразу ж забирав трактор з причепом... Тепер Київська набережна має охайний вигляд на фоні квітучих сакур... 

Разом з колективом до прибирання також долучився секретар міськради Богдан Андріїв.

Він констатував: "На сьогодні маємо невтішну ситуацію на території міста, яка щодня перетворює наш Ужгород у стихійні сміттєзвалища. Попри неодноразові звернення до ужгородців не засмічувати територію і дбати про благоустрій Ужгорода - на жаль, як бачимо, залишилося безрезультатним. Нині у місті спостерігаємо, як люди викидають побутові відходи і на територію дамби річки Уж. Тому кожен житель нашого міста має почати з себе: навести порядок біля свого двору або під’їзду, а також прилеглу територію, і лише тоді спільними зусиллями приберемо Ужгород від сміття", - зазначив міський обранець Богдан Андріїв.

Наостанок він зауважив: "Слід пам’ятати про те, що природа – це національне багатство, це наш спадок, який необхідно зберегти та передати наступним поколінням". 

Пам'ятаймо, що санітарна очистка та благоустрій міста залежить тільки від нас, адже ніхто з сусідніх населених пунктів не прийде зробити для нас порядок. 

 

25 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів