«Пластиковий» крадій поцупив з приватної оселі купу дорогої техніки

Загалом викрадене добро "потягнуло" на півтора десятка тисяч гривень.

 

33-річний раніше судимий чоловік проник до чужого будинку, звідки викрав техніки на 15000 гривень.

Із заявою про крадіжку до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 28-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що невідома особа проникла в середину належного їй будинку, звідки викрала мікрохвильову піч, електроплитку, жарову шафу, кухонну витяжку та батареї для опалювання будинку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що зловмисник проник до будинку шляхом віджиму пластикового вікна. З’ясувалося, що в будинку ніхто не живе. Потерпіла час від часу навідується до свого помешкання лише для того, щоб подивитися чи все гаразд. Тож вказати, коли саме була скоєна крадіжка, вона не змогла.

Працівники карного розшуку ужгородської міліції встановили, що правопорушення скоїв 33-річний раніше судимий ужгородець. Чоловік вже мав проблеми із законом й провів кілька років у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини.

У скоєному зловмисник зізнався та пояснив, що таким чином хотів заробити гроші, щоб витратити їх на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Речові докази вилучено. Триває слідство, повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

 

18 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів