На яких VIP-колесах їздить керівник прес-служби Закарпатської ОДА (ФОТО)

Цій симпатичній білявці, яка нещодавно працює керівником прес-служби Закарпатської ОДА, не потрібно долучатися до всеукраїнської акції «На велосипеді - на роботу»...

 

Вже два роки поспіль, як Діна Михалик обрала зручний спосіб добиратися на роботу на екологічно чистому двоколісному транспорті. Спочатку у такий спосіб вона добиралася до Київської набережної, де розташована Закарпатська телерадіокомпанія. Там вона працювала ведучою та редактором новин на телеканалі «Тиса-1».

Молода жіночка живе у с.Холмок, що в 10-ти кілометрах від Ужгорода, і в холодні пори року змушена користуватися маршрутками. Не секрет, громадський транспорт часто вщент забитий людьми, що створює некомфортні умови для перевезення пасажирів. Тому велосипед став для неї ефективною і розумною транспортною альтернативою в місті та поза ним.

«Не могла дочекатися, коли настане тепла весна, - ділиться Діна Михалик, - аби нарешті пересісти на свого надійного двоколісного товариша. Добираюся на роботу швидко, зручно та економно, максимум до 40 хвилин. Окрім того, на собі вже перевірила - щоденна велосипедна їзда тримає організм в тонусі та додає позитивного настрою. До того ж, біля «білого дому» є спеціальна парковка для велосипедів, де я спокійно залишаю свого «друга» на цілий робочий день».

До слова, велосипед є зручним засобом для пересування і активно використовується в багатьох європейських країнах як урядовцями так і чиновниками високого рівня. Попри те, що українські високопосадовці собі такого не дозволяють, наприклад, мер Лондона Борис Джонсон, не соромлячись, спокійнісінько добирається на роботу на «веліку». Також варто зазначити, що на сьогодні в Україні нема жодного нардепа, губернатора чи мера великого міста, який також би їздив на роботу на велосипеді.

Нагадаємо, завтра, 16 квітня, по всій Україні відбудеться Всеукраїнський флеш-моб "Велосипедом на роботу". Дана акція спрямована на популяризацію  використання велосипеда як щоденного транспорту та має на меті звернути увагу на необхідність створення умов на робочих місцях для велосипедистів.

Про долучення до акції вже заявили мукачівці: у рамках велосвята тут планують проїхатися містом і познайомитися з підприємствами, які створили найкращі умови для працівників-велосипедистів.

Зголошуються до долучення до флеш-мобу і в обласному центрі: ужгородці й собі планують 16 квітня пересісти на велосипеди.

Uzhgorod.net.ua

 

15 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Туряниця Анна 2016-04-15 / 11:18:21

    Молодець!