Закарпатські бійці з передової привітали земляків з Великоднем (ФОТО, ВІДЕО)

І подякували за щедрі пасхальні гостинці.

 

На передовій фронту отримали смачні великодні подарунки від закарпатської громади. Святковий вантаж, що їхав з Ужгорода автомобілем, прибув до бійців 17-го батальйону, який базується в Дзержинську та стоїть на блокпостах, ближніх до Горлівки, та 4-го батальйону 128-ї бригади, дислокованого в Дзержинську, що також на Донеччині, повідомила Алла Хаятова, координатор акції "Паска для солдата". Земляки дякують краянам за смачні великодні подарунки і, своєю чергою, вітають зі святом.

Хлопці запевняють: настрій – бойовий. А тим паче додає натхнення така підтримка з дому.

Нагадуємо: в рамках обласної акції "Паска для солдата" на фронт вирушило близько 15 тонн вантажів – передовсім це традиційні закарпатські великодні атрибути: паски, ковбаси, шовдарі, писанки, солодощі тощо. Загалом смачні і душевні подарунки відправлені у понад десять військових формувань, де служать закарпатці – як авто, так і службами доставки та через побратимів.  Метою акції було донести настрій свята всім закарпатцям незалежно від того, в якому підрозділі вони несуть службу.  Тож привіти від краян отримали як представники ЗСУ, так і добровольчих формувань, Служби безпеки. військові залізничники, спецпризначенці, артилеристи тощо, а також ті, хто зараз перебуває у шпиталях. Велика увага приділена закарпатцям-прикордонникам - на рубежах Маріупольського та Луганського напрямків.

Організатори акції (а її спільно із закарпатською громадою влаштували ужгородські волонтери та обласна влада за особистої підтримки голови ОДА Василя Губаля) ще раз дякують усім, хто долучився - пік смачні паски, коптив шовдарі, купував ковбаски й інші смаколики, готував солодощі, вантажив, возив, пакував і відправляв сюрпризи для наших рідних оборонців… Окрема подяка – талановитим діточкам за святкові сувеніри та представникам районів області за швидкий і душевний відгук. Зі святом! 

Фото і відео - Сергій Гудак

 

13 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів