Ужгородців розважать відомі українські музики!

Сьогодні ввечері у галереї "Ілько".

 

У неділю, 29 березня, о 20:00 в ILKO Gallery відбудеться концерт відомого українського електро-акустичного дуету Zapaska, який останнім часом активно гастролює європейськими країнами.29 березня о 20:00 в ILKO Gallery відбудеться концерт відомого українського електро-акустичного дуету Zapaska, який останнім часом активно гастролює європейськими країнами.

Музика гурту становить цікаве поєднання постійного інструментального експерименту зі створенням рефрену, який одночасно притаманний електронній та автентичній музиці.

Композиції Zapaska створюють в режимі live-looping — за допомогою зациклювання та міксування музичних фраз. Так, перебуваючи удвох на сцені, учасники Zapaska створюють щільне музичне полотно зі звуків традиційних музичних інструментів (гітари, дворядного баяна «Калінка», рабаби, калімби, усних гармонік, дудука та ін.), вокалізмів, та ефекторних процесорів.

Гурт Zapaska утворили в грудні 2009-го Павло Нечитайло, на той час фронтмен рок-гурту «Пропала Грамота», та Яна Шпачинська, вокалістка й лідер гурту «ЧЕЧЕ». Заснуванню дуету передувало знайомство музикантів на фестивалі авторської пісні «Срібна Підкова» у 2000-му і тривала дружба.

 

29 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів