Юний срібноземелець у шкіряних рукавицях посів перше місце на Всеукраїнському турнірі (ВІДЕО)

За призові місця боролися дюжина пар юних спортсменів з 8 українських міст України. 

 

 28-29 березня у Іршаві відбувся перший всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та дітей. Розпочався турнір з вшанування хвилиною мовчання загиблих Героїв, які боролися за незалежність нашої держави.

12 пар юних спортсменів з восьми міст України боролися за місце у першості. Боксери спарингували три раунди по півтори хвилини. Переможці вийшли до фінального туру, боксерів, які зазнали поразки, нагородили медалями та грамотами.

Отже, за підрахунками фінальних поєдинків:

- Лелітка Михайло з м. Іршава виборов 1-ше місце у категорії 25 кг, у цій же категорії 2-ге місце посів Семенчук Михайло боксер з м. Івано-Франківськ;

- У категорії 37 кг: Леськів Денис м. Радехів (Львівська обл.) виборов 1-ше місце, Турчинський Владислав з м. Іллінці (Вінницька обл.) посів 2-ге місце;

- Фірман Ростислав з м. Тернопіль отримав 1-ше місце, а Котов Володимир м. Київ зайняв 2-ге місце у категорії 68 кг;

- У найважчій на поєдинку категорії 72 кг 1-ше місце виборов Кукін Георгій м. Київ, відповідно 2-ге місце посів боксер з м. Ужгород Бабенко Вадим.

Організаторами турніру була ГО «Іршавська федерація боксу» за сприяння Іршавської районної ради та сектору молоді та спорту Іршавської РДА, повідомляє "ГК".

 

29 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів