Ліси Виноградівщини поповнилися 28 тисячами нових дерев (ФОТО)

На території площею у 33 гектари — у цьому році.

 

Т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі спільно з директором ДП „Виноградівський лісгосп” Василем Агієм, депутатом районної ради Еденом Албоком та учнями Шаланківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у п’ятницю, 27 березня, взяли участь у акції „Майбутнє лісу в твоїх руках”.

Як інформував Вались Агій, такі акції проводяться кожного року починаючи із 2006 і на меті у них стоїть не тільки відновлення лісового фонду а й виховання підростаючого покоління. Крім головного заходу акції – посадки дерев, проводиться широка роз’яснювальна роботи серед молоді щодо важливості збереження та примноження зеленого багатства нашого краю. Загалом, колективом ДП „Виноградівський лісгосп” цього року проведено посаджено 28 тисяч саджанців дерев на території 33 Га лісу.

- Всі учні, які взяли участь в лісонасадженні під час проведення акції, не лише добре попрацювали, а й збагатилися новими знаннями, які стануть у нагоді кожному шанувальнику природи. Приємно спостерігати, що з кожним роком зростає інтерес не тільки до озеленення присадибних ділянок, населених пунктів, парків, алей але й до відновлення лісу, - відмітила Юдіта Петеі.

Під час акції Юдіта Петеі, разом із учнями Шаланківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та лісівниками, прийняла участь у створенні лісового насадження площею 2,1. Учасниками акції посаджено саджанці дуба, ясеня, клена та липи на території Шаланківського лісництва, повідомили у Виноградівській РДА.

 

29 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів