«Карпати» розпочали з хмельницької «розминки»

Стартував IV тур чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі. У Тернополі змагалися команди західної групи.

 

У перший ігровий день «Галичанка» підтвердила свої найвищі спортивні амбіції на цей сезон, більш ніж упевнено перегравши «Хмельничанку» – 52:27. У «домашньому» ж дербі «Економуніверситет» в упертій боротьбі здолав «Педуніверситет-Енерго» – 32:30.

Наступного дня у гру вступили ужгородські «Карпати». Перед ними не встояла «Хмельничанка» – 45:30. Після першого тайму чемпіонки України так само впевнено вели – 23:14, а в цілому найбільше м’ячів за команду нашого краю закинули Воронова й Лезінська (по 7) та Компанієць і Цубина (по 6).

Сьогодні, у неділю, ужгородки гратимуть з «Економуніверситетом», «Хмельничанка» – з «Педуніверситет-Енерго», а «Галичанка» – вихідна.

Тим часом у Миколаєві тривали матчі центрально-південної групи. Місцевий «Реал» підтвердив свій статус господаря майданчика у матчі з ЦСКА – 54:27, а херсонські гандболістки не мали проблем із командою Броварів – 42:21. Так само впевнено розібралися й столичні гандболістки над представницями козацького краю – 50:25.

У подальших зустрічах «Бровари» поступилися «Спартаку» – 23:34, «ДЮСШ-21-ЦСКА» – «Дніпрянці» – 18:38, а «Запоріжжя» – «Реалу» – 29:43.

Сьогодні гратимуть «Дніпрянка» із «Запоріжжям», «Спартак» – із «Реалом», а «Бровари» – із ЦСКА.

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

 

29 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів