Через три місяці на закарпатській митниці і в податковій корупції не буде?

Завдання викорінити це ганебне явище міністр МВС отримав від керівника українського уряду.

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову продовжити боротьбу з корупцією в контролюючих органах і присвятити наступні три місяці жорсткому «викоріненню корупції в податковій адміністрації і на митниці».

Про це голова уряду сказав під час розширеної колегії в МВС, повідомляє УНІАН.

«Це буде ваше завдання на наступний квартал», - сказав Яценюк.

Нагадаємо, 23 березня Кабінет міністрів України прийняв відставку голови Державної фіскальної служби (ГФС) Ігоря Білоуса, а також звільнив його заступників - Володимира Хоменка та Анатолія Макаренка, які координували податкову міліцію і митницю. Урядове рішення ґрунтувалося на рекомендації урядової комісії, яка була створена за розпорядженням прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. В її завдання входило розслідування діяльності керівництва Державної фіскальної служби. Комісія завершила роботу, обробивши близько 250 скарг представників бізнесу, і передала матеріали перевірки в правоохоронні органи для подальшого аналізу.

У зв'язку з звільненням керівництва ДФС прем'єр Яценюк доручив міністру фінансів Наталії Яресько очолити конкурсну комісію, яка займеться відбором кандидатів на посаду нового глави ДФС. Прем'єр дав Яресько на проведення конкурсів два тижні.

 

27 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів