В Ужгороді - друга за три дні аварія, у яку потрапляє спецавто пожежників (ФОТО)

Як і в неділю, сьогодні водій не пропустив спеціальний транспорт, який їхав на пожежу.

 

Трохи більше години тому в обласному центрі Закарпаття на вулиці Минайській сталася ДТП за участю автомобіля рятувальної служби та мікроавтобуса білого кольору марки «Reno Trafic» .

У результаті зіткнення пожежний автомобіль перекинувся, а мікроавтобус зазнав пошкоджень.

За словами очевидців, водій мікроавтобуса не пропустив спецавтомобіль, який їхав на виклик з увімкненими проблисковими маячками. На місці працюють співробітники ДАІ, "швидка", яка прибула на подію, уже від'їхала, повідомляє кореспондент Uzhgorod.net.ua.

Інформації про постраждалих наразі немає.

Нагадаємо, у суботу подібна аварія трапилася в Ужгороді на вулиці Гагаріна. Тоді авто рятувальників, яке їхало на виклик за всіма правилами, не пропустив водій автомобіля “BMW” . Внаслідок цього автівка з рятувальниками врізалась в іномарку. Відтак машину вогнеборців винесло на пішохідний перехід, де вони ледь не наїхали на юнака, який прямував вулицею. На щастя хлопець встиг відреагувати і відскочив у бік.

Як роз'яснюють в УДАІ Закарпаття, відповідно до правил дорожнього руху України водії забов′язані надати  перевагу в русі  тим транспортним завобам, які рухаються з включеними проблисковими маячками синього та червого кольору. А за порушення закону передбачено чималий штраф або 30-40 годин виправних громадських робіт, відповідно до рішення суду. Порушника можуть також позбавити водійських прав.

 

24 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів