На Іршавщині мати-«зозуля» викинула новонароджену дівчинку на дорогу

Дитину, яка голосно плакала,  знайшли перехожі на узбіччі у сумці.

 

У селі Горбок Іршавського району знайдено на узбіччі дороги новонароджене немовля. Правоохоронці встановлюють матір дівчинки.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря райлікарні про те, що на узбіччі дороги в с.Горбок знайшли у дорожній сумці новонароджену дитину.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група  на чолі з начальником райвідділу підполковником міліції Мироном Черничком.

Як з′ясували правоохоронці, під ранок немовля знайшов випадковий перехожий, який зателефонував на «швидку». Дитинка знаходилась у дорожній сумці, була загорнута у ковдру й голосно плакала. Приблизно віком 4-5 днів. У сумці мати дитинки залишила записку, що не має можливості її прогодувати, однак просить не віддавати дитя до інтернату...

На період розшуку рідних та близьких дитина буде перебувати у лікарні м.Іршава.

Розшуком батьків немовляти займаються правоохоронці. За даним фактом Іршавським райвідділом міліції розпочато досудове розслідування за ст.135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці), яким передбачено  обмеження або позбавлення волі на строк до двох років.

Шановні громадяни! Якщо ви маєте будь-яку інформацію про батьків та родичів дитини, просимо повідомити до Іршавського райвідділу міліції за тел.моб: 067-793-62-16, або на «102». Конфіденційність та анонімність гарантуємо, пише Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.

 

03 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів