Поблизу Ужгорода відчайдушно змагалися аматорські майстри великої ракетки (ФОТО)

Днями на кортах спорткомплексу «Карпати-арена», що поблизу Ужгорода, відбувся дводенний аматорський турнір з великого тенісу. 28 представників спортсменів-аматорів зібралися, аби довести - запал та бажання у цьому престижному виді спорту відіграють не останню роль.

 

В основному учасники турніру - це відомі на Закарпатті меценати, бізнесмени, посадовці державних установ, викладачі та ветерани спорту.  Правила - майже як на ТОП-рівні. На змаганні тенісистів розподілили на 14 пар та на 2 вікові категорії.

Тож, на корті аматори та ветерани. Захмарних швидкостей тут не побачиш. Проте, учасники беруть іншим: фантастичною жагою боротьби, якій позаздрили б професіонали.

Серед ветеранів-спортсменів, які вправно продемонстрували успішні подачі та влучені м’ячі на територію суперників, - Степан Негер, Михайло Ухаль та Валерій Бахтєєв.

Відтак, за результатами аматорського турніру «пальма першості» дісталася:  в молодшій категорії – В’ячеславу Почекутову та Сергію Геричу, в старшій категорії - братам Андріївим – Андрію та Богдану, які  у відчайдушній боротьбі виявилися сильнішими за всіх своїх суперників.

Насамкінець змагань, переможці були нагороджені медалями, грамотами та Кубками організатора турніру - екс-губернатора Олександра Ледиди.

Легких поєдинків просто не буває, кажуть гравці. Тож, аматорський турнір так припав учасникам до душі, що було одноголосно вирішено: подібні змагання у краї мають відбуватися частіше.

 

02 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів