Жіночі секрети, як залишатися бажаною для чоловіка після декількох років шлюбу

Найболючіше почуття для будь-якої жінки - відчуття непотрібності для власного чоловіка і холодність в сімейних відносинах. 

 

Здавалося б, все складалося якнайкраще - вдалося зустріти «свого» чоловіка, закохатися, зіграти весілля і завести дітей. Спочатку все було настільки добре, що подружжя практично не сперечалися і не лаялися, у відносинах не було місця будь-яким сумнівам і підозрами, що чоловік зраджує або розлюбив. Однак, в один момент поведінка чоловіка може кардинально змінитися, що природно починає турбувати його дружину.

Суть проблеми

Жіноча звичка все перебільшувати і нагнітати обстановку часто тільки погіршує ситуацію, оскільки жінка своїми здогадками просто «підриває» собі мозок, а заодно і своєму чоловікові. Її починають мучити питання: «Що я роблю не так?», «Чому він став так холодний?», «Він мене розлюбив і знайшов іншу?» Сімейні психологи в такій ситуації настійно рекомендують прекрасній статі не панікувати, а постаратися з'ясувати суть проблеми. Цілком імовірно, що у чоловіка останнім часом часто немає настрою, або виникли проблеми на роботі, які поки не вдається вирішити.

Як відомо, чоловіки - такі ж люди, як і жінки, тому їм теж іноді необхідно виговоритися, поділитися проблемою, отримати підтримку від дружини і розуміння. Любляча і уважна дружина завжди знайде слова, щоб стати для коханого кращої підтримкою і втіхою. До всього іншого, слід враховувати особливості чоловічої психології - часто сильній статі необхідно самостійно розбиратися зі своїми проблемами, і на відміну від жінки, вони не вважають доречним ділитися наболілим зі своїми коханими.

Зовнішня краса

У тому випадку, коли у чоловіка все нормально у громадському житті, на роботі і зі здоров'ям, але його дружина все одно не отримує належної уваги, їй необхідно в першу чергу розібратися в собі. Красива, доглянута і щаслива представниця прекрасної статі буде отримувати квіти та подарунки від свого партнера не тільки два рази на рік, на відміну від вічно втомленою домогосподарки. У більшості випадків такі жінки після декількох років сімейного життя вже рідко чують компліменти і теплі слова на свою адресу, позбавлені теплого погляду чоловіка, більше того, навіть секс зазвичай відбувається тільки за звичкою.

За словами фахівців, жінці ні в якому разі не можна намагатися висловити чоловікові всі свої претензії, діючи напролом. Наприклад, задаючи питання типу «Ти мене більше не любиш?» або «Чому ти перестав робити мені компліменти?» Позитивного результату такими питаннями-докорами досягти не вийти, навряд чи чоловік скаже, що він розлюбив або перестав вважати свою дружину красивою. У такі моменти краще постаратися бути мудрішою і хитрішою, а для початку оцінити свою зовнішність і поведінку з точки зору чоловіка. Цілком імовірно, що жінка перестала стежити за собою, тому перестала здаватися привабливою для чоловіка. Будь-яка представниця прекрасної статі зобов'язана у шлюбі підтверджувати свій статус і намагатися виглядати добре.

У домашній обстановці необхідно зберігати відчуття романтики навіть після декількох років спільного життя. Не варто нехтувати красивим мереживним білизною, забувати робити легкий макіяж і стежити за волоссям. Багато заміжні жінки навіть перед виходом у світ вже не приділяють належну увагу своєму зовнішньому вигляду, а вдома дозволяють собі ходити в розтягнутих спортивних костюмах і халатах. Тому не нічого дивно в тому, що у чоловіка немає бажання проявляти увагу до дружини, якій просто необхідно зайнятися собою, щоб знову стати бажаною.

 

28 лютого 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів