Рейдер Коломойський відступив

Позитивно проявив себе закарпатський осередок ГО “Держави” (голова Василь Кузан, активісти Михайло Кертис, Михайло Ловга) в нерівному протистоянні з олігархом Коломойским.

 

Як вже повідомляла ГО “Держава”, лакеї Коломойського  з Приватбанку намагались знищити Довжанський машинобудівний завод  (ВАТ ДМЗ), що знаходиться в селі Довге Закарпатської області. Закарпатські активісти  ГО “Держави” довгий час блокували цей процес і врешті-решт добились свого.

Внаслідок наполегливої і впертої боротьби з боку активістів вимоги, що були висунуті як до Коломойського, так і до місцевої влади, були задоволені. Вдміністративний корпус ВАТ ДМЗ площею дві тисячі квадратних метрів, а також понад сімдесят приміщень передаються Міністерству освіти під загальноосвітню школу.

Перемога маленька, проте для села вона велика. Ця перемога надихає і свідчить про те, що сила громадянського суспільства стає дедалі вагомішою. Незабаром настане той день, коли народ запитає в олігархів України, як був нажитий їхній капітал, через який в країні знищений середній клас, що є основною умовою процвітання будь якої держави, повідомляє ГО “Держава”

 

27 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів