«Майновий» конфлікт ужгородців-сусідів секретар міськради вирішить разом зі спеціалістами

Як секретар міськради Ужгорода Андріїв опинився між двох вогнів

 

До ужгородського міського голови Віктора Погорєлова та секретаря міськради Богдана Андріїва звернулася зі своєю проблемою місцева жителька.

Таміла К., яка проживає на вулиці Фединця, поскаржилася на свого сусіда Івана П., який перешкоджає її будівництву, оформленню документів, пише на неї скарги у всі інстанції та просто «не дає життя».

На місце події, 22 січня, виїхали особисто секретар міськради, начальник муніципальної міліції та начальник земельного відділу Ужгородської міськради. Спочатку обидві сторони конфлікту висловлювали свої претензії одне до одного.

Іван П. запевняє, що його сусідка веде незаконну забудову, порушує будівельні норми і взагалі розвела смітник у дворі.

Таміла К. повідомила, що дозвіл на розбудову має, також має дозвіл на розробку документів землеустрою. Відтак, хоче оформити документи на майно. Через затримку будівництва другого поверху, на даху у її квартирі збирається вода і тому в помешканні постійна сирість. Сам же Іван П. при оформленні документів на свою ділянку дав розписку, що не має претензій на будівництво, проте тепер змінив думку.

Зрештою, протистояння переросло в сварку і учасників конфлікту довелося розбороняти, вони ж вимагали залучити до справи знайомих, які нібито можуть пролити світло у цій справі.

Секретар міськради Богдан Андріїв попросив обидві сторони зібрати всі наявні в них документи та зустрітися в міськраді, щоб разом зі спеціалістами вирішити питання.

Начальник земельного відділу Олександр Чепкий повідомив 7dniv.info, що в цій справі порушення є з обох сторін, тому завдання -- знайти хто винен більше.

7dniv.info

 

23 січня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів