У Мукачеві викрили підпільну СТО

«Начинену» деталями і номерними знаками від автомашин.

 

Підг час проведення загальнодержавної операції «Автомобіль» працівники Мукачівського міського відділу міліції спільно зі співробітниками ДАІ виявили в одному із сіл району підозрілу станцію технічного обслуговування. Як з’ясувалося, діяла вона без відповідних дозвільних документів. Та це було б ще півбіди. Річ у тім, що внаслідок проведеного в будинку власника, 37-річного мукачівця, обшуку згідно з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду міліціонери знайшли чимало номерних знаків, двигунів до автомобілів та кузовів до легкових машин. Зокрема, на момент огляду 18 номерних знаків, частина з яких державні і зареєстровані на території України, а інші використовувались за кордоном, були сховані у будинку власника. Водночас гаражі, що знаходиться на подвір ї, працівники міського відділу міліції виявили 22 двигуни до автомобілів різних марок іноземного виробництва та 10 кузовів до легкових автомобілів іноземного виробництва. Чоловік не зміг пред’явити жодних документів, котрі б надавали йому право на проведення діяльності з надання послуг щодо ремонту автомобілів, реалізації автозапчастин, котрі вже були у використанні.

Походження державних номерних знаків та інших виявлених агрегатів до автомобілів наразі встановлюється, йдеться у статті "Відомостей міліції". Однак, розповідають правоохоронці, чоловік, імовірно, завозив автомобілі з-за кордону, тут їх розбирав на запчастини і потім продавав.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 290 Кримінального кодексу України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу». Проводиться перевірка щодо можливості підробки номерів двигунів та кузовів. Окрім цього, під час проведення загальнодержавної операції «Автомобіль» перевірено також низку об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури: авторинки, автостоянки, місця розукомплектування транспортних засобів та магазини з продажу автозапчастин, гаражі колективного та індивідуального користування, станції

технічного обслуговування, державні і приватні майстерні, а також осіб, які займаються ремонтом автомобілів. Принагідно працівники міліції звертаються до громадян з проханням ставитися до роботи правоохоронців з порозумінням, надавати інформацію та необхідну документацію на їх вимогу.

Uzhgorod.net.ua

 

 

21 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів