В Ужгороді організували благодійний вечір для спортсменів-інвалідів

19 грудня 2014 року в італійському ресторані-кафе “Дольче” (м. Ужгород, пр. Свободи, 22) Закарпатським обласним осередком української федерації спорту інвалідів (голова Олександр Лизанець), Закарпатським обласним центром з фізичної культури та спорту інвалідів (начальник Андрій Чегіль) і Громадською організацією “Память Європи” (голова Шатров Віктор) було організовано благодійний вечір для спортсменів-інвалідів.

 

На заході були присутні представники настольного тенісу, фехтування і пауерліфтингу. Нажаль не змогли прийти представники плавання. Загалом захід відвідало бл. 20 найактивніших спортсменів. Для адміністрація кафе Дольче накрила чудовий солодкий стіл. Крім того, всі спортсмени-інваліди отримали подарунки. І хоч вони можливо і скромні, але не все вимірюється розкішшю – головними є увага, підтримка і звісно ж щирі посмішки, яких у цей вечір було чимало.

Олександр Лизанець і Андрій Чегіль на цьому заході в урочистій атмосфері підбили підсумки проминулого 2014 року для спортсменів з обмеженими фізичними можливостями Закарпаття. Цей рік був для них дуже успішним. Наші спортсмени параолімпійці відзначились на міжнародних і всеукраїнських змаганнях. Тільки з всеукраїнських змагань спортсмени-інваліди Закарпаття привезли 41 золоту медаль.

Крім того, в цьому році рішенням Ужгородської міської ради було передано в оренду Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату комплекс будівель колишньої котельні площею бл. 2000 м. кв. для створення в ній спортивно-реабілітаційного центру інвалідів.

Все це вселяє в серця осіб з обмеженими фізичними можливостями надію на краще майбутнє. Нам, здоровим людям треба приклад з оптимізму і незламності духу цих сильний людей, які попри свої фізичні вади вміють радіти життю і цінити кожну його мить.

Організатори благодійного вечора висловлюють подяку адміністрації італійського ресторану-кафе «Дольче», депутату Закарпатської обласної ради Олегу Адамчуку, депутату Ужгородської міської ради Юрію Оксьону, директору ТОВ «Укрпромінвест-Мукачево» («ROSHEN») Олександру Яковенку, супермаркету "Сільпо", магазину "Осетія", ПАТ КБ “Приватбанк” та іншим спонсорам і благодійникам. 

Олександр Лизанець
 

 

21 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів