Закарпатські міліціонери сьогодні святкують (фото)

Сьогодні - День міліції!

 

Від імені колегії УМВС і від себе особисто щиросердечно вітаю усіх працівників,  ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ Закарпаття, а також членів їхніх  сімей з професійним святом – Днем міліції.

На нас державою покладено важливі завдання – захист її інтересів, протидія злочинності, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, охорона мирного  і спокійного життя в суспільстві, громадського порядку в краї.

Нині Україна переживає нелегкі часи. Кілька сотень добровольців-міліціонерів Закарпаття уже побували в зоні АТО на сході нашої держави, де зарекомендували себе з найкращого боку. Ми довели, що закарпатці – справжні європейці, з європейським мисленням і світобаченням.

Сьогодні українська міліція перебуває на етапі реформування. Суспільство дало нам великий аванс довіри, тому необхідно зробити все можливе, щоб її не втратити.

Будьте завжди вірні Присязі, яку всі ми давали українському народу. З честю й гідністю виконуйте свої професійні обов'язки.

З нагоди свята щиро зичу вам, вашим рідним та близьким міцного здоров'я, щастя, миру, добра, злагоди, подальших здобутків в ім'я розквіту незалежної України. Хай тепло людської подяки за добрі справи зігріває ваші серця!

З повагою

Начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій ШАРАНИЧ

 

20 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів