Ужгородська ялинка – наймодніша серед ялинок України

Її одежа відповідає всім модним трендам

 

Напередодні свята Миколая в Ужгороді вдруге перевдягли головну ялинку міста. Цього разу прикрашати її взялися професіонали. На прохання заступника міського голови Івана Волошина декорувала новорічну красуню студія «Родзинка».

Процес прикрашання ще не завершився, а в соцмережах вже з’явилися гнівні та критичні зауваження про банальність та совковість цьогорічних прикрас.

«Але скажіть мені, будь ласка, хто креативний ідейник цього убожества??? Бантики з мішковини, таблички з написами і пінопластові сніжинки - це от чий брак уяви?» - написала користувачка соцмережі, чим викликала бурю емоцій.

На захист своєї роботи виступила керівник студії.

«Мені дуже прикро, що мішковина, натуральні кольори - це, виявляється, не модно та совок. Не менш прикро розуміти, що не всі зрозуміли нашу ідею з посланнями та зі створення натуральної, домашньої ялиці», - написала вона.

Всім не вгодиш - гласить народна мудрість. А ще мудрі люди кажуть, що завжди знайтеться хтось, який все критикуватиме. Щоб розібратися у ситуації, з'ясувати, так би мовити, хто правий, а хто – винен, редакція Нового Закарпаття занурилася у матеріали про модні тенденції новорічного декорування-2015. Проаналізувавши фото ялинок у різних областях України, виявили, що ужгородська ялинка – чи не наймодніша з усіх.

Прийдешній 2015 рік за східним китайським календарем вважається роком Дерев’яної Зеленої Кози. Вона, як кажуть люди знаючі, не любить помпезності і химерності. Цей символ покликаний принести людям спокій та умиротворення, подарувавши кожному довгоочікуване щастя. Тому, щоб гостя зі східних країн не обійшла стороною ваш дім, ялинку радять прикрашати невеликими лаконічними іграшками, які підкреслять красу новорічного дерева. У колірному оформленні рекомендується віддавати перевагу зеленим, синім, сріблястим і коричневим тонам.

«Продумуючи, як прикрасити новорічну ялинку 2015, обов’язково змайструєте або придбайте фігурку головної героїні свята — кози, і повісьте її на видному місці. Також цей східний символ прихильно ставиться до всіх натуральних предметів, тому іграшки з дерева, сіна, засушених гілочок або тіста будуть як ніколи до речі», - пишуть декоратори.

А ще модні експерти радять вішати на ялинку прикраси, які символізують бажання, про здійснення якого ви мрієте у новому році. Хочете новий дім чи машину – вішайте іграшки-хатинки чи автомобілі; мрієте про поповнення – вішайте все, з чим асоціюються дітки – цукерки, маленькі шкарпетки. Головне - зробити це власноруч. А українці цьогоріч мріють про мир, добро, любов, спокій і добробут. Навряд чи хтось заперечить цей факт. Сподіватимемось, коза буде до нас у цьому питання схильною.

Відвідати за час новорічних свят різні області і побачити на власні очі всі ялинки країни навряд чи вдасться. Тому, щоб легше було порівнювати, а своя ялинка стала ближчою, пропонуємо фото новорічних красунь із деяких областей, взятих із місцевих інтернет-ресурсів.

Вінниця

Івано-Франківськ

 

Луганськ

Дніпропетровськ

Житомир

Тернопіль

Донецьк

 

Київ

Ужгород

НЗ

 

21 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів