На сьогодні 146-ти жінкам Рахівщини присвоєно почесне звання „Мати-героїня” (фото)

17 грудня у залі засідань райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди вручення посвідчень та нагрудних знаків "Мати-героїня" десяти жінкам Рахівського району.

 

Такої шани вони удостоєні за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.
 
Т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Медвідь, вітаючи нагороджених матерів, подякував їм за мудрість і терпіння, за турботу про дітей, відповідальність, яку вони взяли на себе, присвятивши життя вихованню.
 
- Зичу Вам здоров’я і добра, довгих років життя, щоб діти завжди тішили Вас своєю увагою, добрим та щирим словом, віддаючи Вам ту любов, з якою їх зростили та виховали Ви. Адже мама – головна людина у житті кожного, вона – найперший радник, вчитель, друг, – з такими слова звернувся до матерів керівник району.
 
На сьогодні 146-ти жінкам району присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
 

Указом Президента України від 11 листопада 2014 року № 865 ,,Про присвоєння почесного звання Мати-героїня” державними відзнаками нагороджено: Марію Басарабу, Ганну Митрюк, Ольгу Митрюк, Явдокію Беркелу, Ганну Годван, Марію Греблич, Оксану Пігуляк, Марію Зеленчук, Ганну Кочержук, Марію Ластовецьку.

 

джерело

 

19 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів