Близько двом з половиною тисячам дітей передали подарунки від Святого Миколая закарпатські рятувальники (фото)

Свято Миколая закарпатським дітям дарували рятувальники

 

 19 грудня, в день Святого Миколая Чудотворця рятувальники на чолі із начальником Управління ДСНС України у Закарпатській області  Мирославом Щербеєм провели широкомасштабну акцію із подарунками та вітаннями для дітлахів Закарпаття.  

Вже за доброю традицією, яку не один рік поспіль підтримує Мирослав Щербей, закарпатські діти отримують подарунки у цей святковий день. Цьогорічне святкування не стало виключенням. Спочатку, 17 грудня, працівники служби ДСНС подарували радість у вигляді іграшок та солодощів для вихованців Часлівецької підшефної школи-інтернату, що на Ужгородщині. Наступного дня, 18 грудня, 165 дітей з родин тимчасово переміщених осіб отримали привітання від оперативно-рятувальної служби краю. Ну, а сьогодні, від імені Миколи Чудотворця рятувальники роздавали подарунки для дітей Міжгірського, Великоберезнянського та Воловецького районів області. Вихованці дошкільних та загальноосвітніх закладів щиро зустрічали гостей служби ДСНС та дарували рятувальникам свої святкові виступи.

Близько двох з половиною тисяч дітей отримали подарунки від начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області, депутата обласної ради Мирослава Щербея. До навчальних закладів Воловецього району Мирослав Щербей завітав особисто, адже і сам там виріс та навчався. Тишів, Підполоззя, Біласовиця, Нижні та Верхні Ворота, Жденієво - всі діточки, котрі виховуються у навчальних закладах даних населених пунктів радо зустрічали своїх благодійників та дарували в подяку за отриману «солодку радість» концерти, вірші, та музикальні номери. 

«Новорічні свята традиційно на Закарпатті починаються з Дня Святого Миколая. Саме ці дні для малечі найкращі. Хоча, якщо замислитись, і ми, дорослі, чекаємо на Миколаєву милість та заглядаємо до начищених чобітків  - чи бува не приніс Миколай і нам якийсь подаруночок…

Тому, таким візитам кожен рік радіємо та чекаємо із нетерпінням коли вже  Святий Миколай передасть нашим вихованцям подарунки через рятувальників У ДСНС України у Закарпатській області», - зазначила у своєму виступі директорка Підполозянської ЗОШ І-ІІІ ст. Надія Коваль.

Всі діти нашої країни  потребують  підтримки та щасливого життя. Ми, дорослі, маємо розуміти, що найкращий спосіб виховати дітей це – зробити їх щасливими.

Також Мирослав Васильович зауважив, що дорослим треба особливо дбати про дітей із соціально незахищених родин, з обмеженими фізичними можливостями та позбавлених батьківського піклування: «Щасливе дитинство – це світле майбутнє для всього Закарпаття. Я в цьому переконаний, і тому сьогодні буду робити усе від мене залежне, аби дітлахи частіше відчували щиру радість від подарунків та свят », повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області

 

 

20 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів