Найдорожчі коти й собаки Закарпаття (фото)

Домашніх улюбленців в місті побачиш все більше. Насамперед у нас традиційно тримають собак і котів. Вибір порід найрізноманітніший

 

І якщо хтось задовольняється навіть безпородними тваринками, вважаючи, що головне не кров, а любов, то інші не шкодують грошей як на придбання елітних домашніх тварин, так і на їх утримання.

Про Захід вирішив "прогулятися" популярним сайтом оголошень, щоб з'ясувати, які найдорожчі коти й собаки продаються в Ужгороді. При цьому ми усвідомлюємо, що ціни на домашніх улюбленців – річ доволі умовна і залежить від торгів. Тим не менше, виставляючи ціну, власники тварин, очевидно, від чогось відштовхуються.

СОБАКИ

Чіхуахуа. 1000 євро

Найвища ціна – за маленького чіхуахуа. Це 14 річний "хлопчик" для шоу та розведення. Незважаючи на юний вік, собака вже чемпіон кількох міжнародних виставок, юний чемпіон України та Румунії.

Цвергпінчер. 1000 євро

Стільки ж просять за щенят породи цвергпінчер (обумовлюючи при цьому, що ціна договірна). Це вихованці елітного племінного заводу "The Island Of Treasures".

Зрозуміло ж, щенята від відомих батьків та зі всіма документами й щепленнями.

Акіта іну. 19000 гривень

А в Мукачеві пропонують щенят відомої японської породи Акіта іну. Втім, після відомого фільму всі їх знають як хатіко за прізвиськом собаки-головного героя стрічки.

"Справжні самураї, урівноважені, хороші охоронці та друзі" червоного окрасу обійдуться бажаючим у доволі кругленьку суму.

Йоркширський тер'єр. 18000 гривень

"Найдешевші" з найдорожчих собак – крихітні щенята йоркширського тер'єра. Гарно одягнені, врівноважені і лагідні. І дорогі.

КОТИ

Хайленд-фолд. 1000 доларів

"Перспективна киця" (так в оголошенні) породи хайленд-фолд обійдеться бажаючим в кругленьку суму. Народжена в питомнику шотландських котів у Тюмені.

Бенгальський кіт. 950 доларів

Ненабагато дешевший і красень-кіт бенгальської породи. Як повідомляється в оголошенні, ця кішка американського розведення ідеально підходить для нових питомників чи питомників, які цікавляться даною лінією крові.

Котики канадського сфінкса. 12 тисяч гривень

Маленькі лисі сфінкси. Як пише автор оголошення, тваринки з чудовими породними даними, виховані, до всього привчені. Годяться як для племінної роботи, так і просто "для душі". Втім, можливо, така висока ціна за всіх кошенят разом. В самому оголошенні говориться, що продаються малі від 3 тисяч гривень. В залежності від мети придбання.

Про Захід

 

20 грудня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів