Мешканець Великоберезнянщини наражав на смертельну небезпеку своїх односельчан

Правоохоронці розкрили крадіжку тросу у селі Люта на Великоберезнянщині

 

Невідомі особи у селі Люта на Великоберезнянщині вночі викрали трос із огорожі на центральній вулиці. За короткий час, провівши відповідні оперативно-слідчі дії, правоохоронці розкрили цей злочин. Як наслідок, неповнолітньому жителю цього ж села оголошено про підозру у вчиненні крадіжки.

Рано-вранці жителі гірського села Люта, що на Великобезнянщині, були вкрай розлючені: з огорожі, що тяглася вдовж центральної дороги, зникло понад п’ятдесят метрів тросу. З одного боку дороги - провалля. Трос же гарантує відносну безпеку водіям, будучи надійною перешкодою в разі, якщо автомобіль занесе в цей бік. Тепер же, як згадка про колишню огорожу, людям залишилися тільки голі стовпці. Зухвальство цього злочину обурило селян. Не зволікаючи, вони зателефонували до чергової частини Перечинського райвідділу міліції.

Слідчий вніс відомості про дану подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Великоберезнянські оперативники розпочали пошуки зловмисників.

Так, розшуковик Олександр Мотиль перевіряв усіх раніше судимих осіб за аналогічні кримінальні правопорушення. Перевіряв досвідчений опер і неповнолітніх, що знаходяться на обліку в райвідділі міліції. В колі підозрюваних опинився неповнолітній, що вже мав проблеми із Законом. Раніше хлопець притягався до кримінальної відповідальності за крадіжку шиферу. І правоохоронці  не помилилися.

Неповнолітній мешканець Люти невдовзі вкотре постане на лаві підсудних, тільки цього разу за підозрою у крадіжці тросу. Як з’ясували міліціонери, трос з місця злочину зловмисник відвіз недалеко. Зовсім поряд стояв покинутий будинок, там і було заховане крадене добро. А потім трос мав бути «скинутий» як металобрухт, за що зухвалець отримав би певну суму грошей. Однак  правоохоронці крадене вилучили та проводять всі необхідні слідчі дії, готуючи справу для направлення до суду.

 

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС

 

28 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів