Стало відомо хто новий керівник міста над Ужем

Також обрали його заступника

 

Сьогодні, 20 листопада, під час сесії Ужгородської міської ради депутати обрали секретарем ради та, відповідно, в. о. мера Ужгорода Богдана Андріїва. 

"За" проголосували  40 депутатів. Усього у голосуванні взяли участь 41. 

Нагадаємо, попередньо депутати відправили у відставку Віталія Семаля. 

Богдан Андріїв у своєму вітальному виступі на посаді секретаря міськради сказав, що буде працювати на благо ужгородців та подякував своїм попередникам.

 

«Усвідомлюю свою відповідальність. Я хочу вас запевнити, що не зроблю жодного кроку, який буде не на користь ужгородців», – сказав Богдан Андріїв.   

«Ми покажемо своїми справами, що можемо зробити», – додав він.

Також він подякував своїм попередникам: «Дякую Віктору Івановичу Щадею та Віталію Юрійовичу Семалю за їхню роботу», – сказав Андріїв.  

Депутати Ужгородської міської ради на сесії сьогодні, 20 листопада, припинили повноваження керуючого справами виконкому Олександра Волосянського.

 

За проголосували 39 депутатів. Попередньо міська рада повністю змінила склад виконавчого комітету.

Сьогодні, 20 листопада, депутати Ужгородської міської ради своїм рішенням призначили заступників мера.

 

Згідно з рішенням, Іван Волошин – перший заступник міського голови, Ольга Травіна – заступник міського голови, Даніелла Геворякн – керуюча справами міськвиконкому. 

Наразі депутати розглядають проекти рішення про зарплату новопризначеним чиновникам. 

Новообраний секретар міської ради та в. о. мера Ужгорода Богдан Андріїв та його перший заступник Іван Волошин пообіцяли ділитися грошима з тими, хто потребує фінансової підтримки.

 

Зокрема Б. Андріїв сказав, що обіцяє надбавки до зарплати віддавати на потреби закарпатських військових. Услід за ним Іван Волошин пообіцяв за рахунок начислень на оздоровлення та інших надбавок до зарплати адресно допомагати тим, хто потребує фінансової підтримки. 

Заголовок

 

20 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів