Страшне ДТП на Мукачівщині: водія викинуло на зустрічну смугу руху (фото)

На автодорозі Мукачево–Рогатин поблизу с.Зубівка Мукачівського району трапилось ДТП. В результаті пасажир одного з  автомобілів із  численними травмами доставлений до лікарні.

 

Зранку до чергової частини Мукачіського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про  дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі поблизу с.Зубівка.

Слідчо-оперативна  група та наряд ДАІ, які прибули на місце події, з`ясували, що водій автомобіля ВАЗ-21099, намагаючись уникнути зіткнення з машиною, яка їхала попереду, почав різко гальмувати. В результаті, не впоравшись з керуванням, його викинуло на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з «Peugeot», яке  їхало назустріч.

Водії обох транспортних засобів не постраждали. Проте пасажир «Жигулів» отримав значні тілесні ушкодження: відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку,  перелом лобної кістки.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Автомобілі поміщені на штрафмайданчик. Триває досудова перевірка.

Працівники ДАІ з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району нагадують водіям про погіршення погодніх умов!

Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся  по мостах та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

За різкого погіршення погодних умов по можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж виїхати вкрай необхідно, будьте  особливо уважними та обережними за кермом. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь порад Державтоінспекції.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

19 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів