Горбачов: Європа змирилася з анексією Криму

Останній президент СРСР Михайло Горбачов вважає, що Європа змирилася з незаконною анексією Криму Росією.

 

Про це Горбачов сказав в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда", відповідаючи на запитання "чи змирився Захід з тим, що Крим залишиться російським".

"Я думаю, так. По-моєму, він уже змирився", - сказав Горбачов.

Відповідаючи на запитання, чи не здивовані на заході, що він захищає Кремль, Горбачов відповів:

"Я захищаю істину. А істина в цьому випадку полягає в тому, що від Росії не можна відривати Крим. Це її дітище. Ми ж не відтворюємо СРСР. Не вдасться. Та й не треба".

При цьому він відзначив, що схвалює анексію Криму.

"Я сказав: схвалюю, тому що народ, кримчани, висловилися майже одностайно за. І проголосували. Я не очікував навіть, що це уже дозріло", - сказав він.

Відповідаючи на запитання про те, що він є руйнівником Берлінської стіни, а зараз виникає нова й чи не розчарований він, Горбачов відповів:

"А хто зараз не розчарований. Скільки сил було покладено… Багато небезпечних течій виникло, груп навколо президентів, урядів".

"Гірше "яструбів". Під'їдають прямо під корінь. Дивіться, в Україні до повного руйнування треба розстріляти Донецький аеропорт. Закривають шахти. Чим будуть опалювати - не знають. Потім Європа буде скидатися українцям на дрова… До речі, біля мого будинку рубають ліс. Не знаю навіщо. Цілі штабелі лісу спиляного лежать. Може, це для України?" – сказав він.

 

19 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів