Поранених у зоні АТО закарпатських військових розважатимуть електронними книжками

Поранені в зоні АТО солдати отримають близько 2 тисяч електронних книжок.

 

Про це під час брифінгу повідомив представник комітету Євромайдан Канада та Конгреcу Українців Канади Олександр Романко, передає УНН.

"Книгочиталки були доправлені з Голандії в Україну і зараз в місті Суми, ми ці читалки перевіряємо, закачуємо туди бібліотеку - там десь зараз біля 500 книжок. І з сьогоднішнього дня ми починаємо роздавати книгочиталки в шпиталях України" - повідомив О.Романко.

Перші 45 книг, додав він, доправлять військовим у київський шпиталь. Решта книжок буде поширюватись волонтерами по госпіталях східної та західної України.

Серед літератури, уточнив О.Романко, книги трьома мовами за різними жанрами, які підбирали, виходячи з голосування в соціальних мережах. Проект, профінансований українцями Канади, загалом обійшовся у 100 тисяч доларів.

Організатори проекту – представники української діаспори Канади - вважають, що через передачу електронних книг "бійці, діти, всі люди, розуміли що українці Канади підтримують їх і готові допомагати будувати мирну і розвинену Україну".

 

31 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів