За перемогу «ударівця» на парламентських виборах ужгородських медиків змушують звільнятися

Керівництво Ужгородської міськради тисне й примушує звільнятися начальників бюджетних структур, які дозволили зустрітися зі своїми колективами кандидату Роберту Горвату.

 

Принаймні про один такий випадок повідомив головний лікар однієї з медичних структур міста народному депутату Валерію Пацкану.  

 

«До мене звернувся головний лікар медичної структури Ужгорода (я поки що не хочу називати його прізвища, бо сподіваюся, що інцидент буде вичерпано) та розказав, що 29 жовтня його викликав перший заступник міського голови Ужгорода Віталій Семаль та змусив писати заяву про звільнення за власним бажанням. Причина – медик дозволив кандидату в народні депутати Роберту Горвату зустрітися з колективом медичного закладу. Причому зустріч була ознайомчою, а не агітаційною, й відбулася до початку робочого дня, --  розповів Валерій Пацкан.

 

- Мене обурює той факт, що в.о. міського голови, який програв вибори, незважаючи на випадки застосування адмінресурсу (цей факт зафіксований громадянською мережею «Опора»), тепер вирішив дріб’язково зводити стосунки з ні в чому не винними людьми.

 

Як може людина, що сама себе називає активним учасником Революції гідності, діяти методами, які один в один повторюють методи влади Януковича? Спочатку він в останній момент зареєструвався кандидатом в мажоритарному окрузі №68, чим дозволив екс-регіоналу Василю Ковачу розраховувати на проходження до парламенту, а після того, як цей план провалився, вдався до помсти людям, які не послухалися його вимог не допускати Роберта Горвата до зустрічей.

Закликаю всіх, на кого тиснуть в Ужгородській міськраді через подібні причини: звертайтеся до моєї приймальні за адресою м. Ужгород, вул. Перемоги,1  (61-63-99) і повідомляйте про подібні кричущі факти. Ми не допустимо, щоб, після перемоги Революції гідності, подібні факти залякування працівників бюджетної сфери знову повторювалися!»

Прес-служба Закарпатської обласної партійної організації
Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка"

 

29 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів