Закарпатський обранець-«єцівець», якого Кабмін «кинув», займе крісло очільника облради?

Стало відомо, хто займе місце Балоги в кріслі голови обласної ради

 

Це одне з питань, яке цікавить сьогодні всіх найбільше.


Як щойно стало відомо нашому виданню із наближених до ОДА джерел, Володимир Чубірко, якого називали головним претендентом на посаду першого заступника голови обласної адміністрації, не зміг пройти затвердження в Києві і нині претендує вже на нову посаду – крісло голови обласної ради.

Відомо також, що Єдиний Центр веде активні переговори із колишніми регіоналами, щоб отримати їхню підтримку у голосуванні за нового очільника ради.

Ця посада незабаром звільниться у зв’язку із переходом чинного голови ради Івана Балоги до парламенту. Він, нагадаємо, здобув перемогу на недільних парламентських виборах по 73-му мажоритарному округові. Відтак наразі відкритим залишається питання про вибір його наступника.

Чим обернеться для обласної ради призначення головою Володимира Чубірка важко прогнозувати. Про його земельні та бізнесові махінації в Ужгороді відомо давно і багато. І репутація депутата залишає бажати кращого.

Вочевидь, головним завдання Чубірка у раді стане продовження земельних та надрових спекуляцій мукачівської Сім’ї та забезпечення підтримки нардепів на обласному рівні.

Вільне Закарпаття

 

28 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів