Держава відшкодує зобов’язання за кредитом на придбання житла сім’ям загиблих військових в АТО

Держава відшкодує зобов’язання за кредитом на придбання житла сім’ям загиблих військовослужбовців під час проведення АТО. 

 

Про це у п’ятницю, 24 жовтня, повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитро Ісаєнко, поінформувала прес-служба Мінрегіону України.

«Сім’ям загиблих під час проведення АТО  військовослужбовців, на яких поширюється дія Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» держава  погасить суму зобов’язань за кредитом, наданим сім’ї відповідно  до «Порядку надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла», – сказав Ісаєнко.

За його словами, відповідну постанову уряд схвалив на сьогоднішньому засіданні. «Це найменше, що держава може зробити для сім’ї, яка втратила рідну людину, годувальника. Держава віддала б більше за те, щоб сьогодні не гинули люди», – прокоментував заступник голови Мінрегіону.

Зазначимо, 24 жовтня уряд схвалив постанову № 565 «Про внесення зміни до Положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла».

 

24 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів