Закарпатські рятувальники у посиленому режимі готуються до виборчого процесу

Цими вихідними в Україні відбудуться позачергові вибори депутатів до Верховної Ради України.

 

Тож зараз для оперативно-рятувальної служби актуальним є питання протипожежного захисту виборчих дільниць, адже їх 26 жовтня відвідає велика кількість людей. З приводу забезпечення  пожежної безпеки під час підготовки та проведення виборів в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення Управління ДСНС  у області відбулася нарада під головуванням начальника Управління Мирослава Щербея.

На нараді керівник оперативно-рятувальної служби Закарпаття Мирослав Щербей визначив відповідні заходи та завдання, що мають вживатись особовим складом для підвищення оперативної готовності до реагування на різного роду надзвичайні події у період виборчого процесу.

«Так, на період з 25 по 27  жовтня в усіх підрозділах  Управління ДСНС України  у Закарпатській області призначені відповідальні посадові особи та створені оперативні групи для здійснення контролю за несенням служби особовим складом, у тому числі на виборчих дільницях, для організації оперативного реагування на випадок ускладнення пожежної і техногенної безпеки та виникнення надзвичайних ситуацій на території Закарпаття. А з метою більшого контролю за протипожежним станом на виборчих дільницях чергуватимуть працівники ДСНС», - зазначив на нараді Мирослав Щербей.

На випадок ускладнення техногенної і пожежної обстановки та виникнення надзвичайних ситуацій, у готовність приведено 53 одиниці пожежної, аварійно-рятувальної та  спеціальної інженерної техніки, серед яких пожежні аварійно-рятувальні автомобілі АПД-2 «Дельфін», автодрабини АД-30, рятувальний автомобіль STAYER, САРМ, автомобілі високої прохідності, автомобіль піротехнічної групи та інші засоби для виконання рятувальних заходів. Також вживається комплекс заходів щодо недопущення порушень дисципліни у підпорядкованих органах управління, підрозділах Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту й спеціалізованих формуваннях.

Загалом від оперативно-рятувальної служби краю  для забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час виборів буде залучено 800 чоловік особового складу

 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

24 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів