Напередодні виборів урядовці аж лізуть зі шкіри, аби пропіаритись на дирявому держбюджеті: офіцерам АТО піднімуть зарплату до 22 тисячі

Міністр фінансів Олександр Шлапак повідомив, що старші офіцери (майори, полковники), які беруть участь в бойових діях на сході України, отримуватимуть зарплату в розмірі 21 925 грн.

 

Про це він сказав на засіданні Кабміну. За його словами, уряд встановив такі суми незалежно від того, якому відомству підкоряються військові. 

Шлапак зазначив, що всі молодші офіцери (капітани, лейтенанти, молодші лейтенанти), які беруть участь в АТО, отримуватимуть 17 840 грн, рядові і молодший начальницький склад - 10 447 грн. Він зауважив, що зараз зарплата учасників АТО в однаковому званні з Міноборони, СБУ, Національної гвардії істотно відрізняється. Найбільше грошове забезпечення отримують військовослужбовці Міноборони, найменше - Нацгвардії.  Кабмін планує встановити новий рівень зарплат на період до кінця 2014 року, починаючи з жовтня. 

Нагадаємо, раніше в Міноборони заявляли, що рядовий ВСУ, який бере участь в АТО, має отримувати від 5 до 7,5-8 тис грн, командир батальйону - близько 16 тис грн.

 

24 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів