Членам громадських формувань на Берегівщині видали «корочки» (фото)

Начальник Берегівської міліції Микола Куриця провів «круглий стіл» з головами громадських формувань, під час якого основним питанням для обговорення була взаємодія правоохоронців та громадських формувань під час охорони громадського порядку у період підготовки і проведення  виборів народних депутатів України.

 

На території обслуговування Берегівського райвідділу міліції діє 31 громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону загальною чисельністю понад 500 чоловік. Такі формування створені у м.Берегово та майже в кожному селі району.

Голови формувань наголосили, що вони та члени підпорядкованих їм  громадських формувань готові до надання допомоги  органам  внутрішніх  справ на виборчих дільницях під час позачергових виборів народних депутатів України. Тому спільно з правоохоронцями забезпечуватимуть охорону громадського порядку, запобігатимуть адміністративним проступкам і злочинам, з метою реалізації кожним громадянином свого виборчого права.

- Кожен член громадського формування, який здійснюватиме охорону громадського порядку на виборчій дільниці, - зауважив Микола Куриця, - з метою уникнення непорозумінь має мати на собі розпізнавальні атрибути про приналежність до відповідного громадського формування. 

Наприкінці робочої зустрічі начальник міліції Берегівщини та представники громадських формувань детально обговорили шляхи найбільш ефективної спільної роботи.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС

 

 

 

24 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів