Хіба можна довіряти долю країни Шуфричу?

На парламентських виборах, які пройдуть 26 жовтня, українцям слід бути особливо уважними.

 

Питання зараз стоїть руба: або після виборів влада прискорить виконання волі Євромайдану, або і без того слабке просування вперед буде заблоковане новим парламентом, в якому громадянам, можливо, доведеться споглядати багатьох нівроку обридлих осіб.

Політики, що прийшли до влади після трагічних подій у столиці, побоялися змінити виборчу систему країни так, щоб до Верховної Ради не змогли пройти зрадники, українофоби й агенти  Кремля . Чинні виборчі списки рясніють корупціонерами та представниками «п'ятої колони». Але це не означає, що українці мають опустити руки і перестати боротися за краще майбутнє країни. Відтяти значну частину «накипу» від головного законодавчого органу України можна в процесі голосування, якщо воно буде свідомим і відповідальним. Крім професійної підготовки і програми, одним з основних критеріїв вибору має стати чесність політиків, відповідність їхніх слів справам. Те ж саме стосується партій та виборчих блоків.

Хіба можна, наприклад, довіряти долю країни колишньому регіоналу Нестору Шуфричу? Як повідомляли ЗМІ, під час Євромайдану він брав участь в організації загонів «тітушок», які калічили активістів. Допускати таких «політиків» в парламент – все одно, що тримати кишеню з грошима напоказ у вагоні метро, який кишить кишеньковими злодіями.

Той факт, що Шуфрич балотується не в мажоритарці, а від «Опозиційного блоку», нікого не має вводити в оману. Про партії та виборчі блоки, у списках яких присутні такі персонажі, виборцям слід задуматися особливо серйозно. Скрупульозно вивчайте виборчі списки, українці!

Олександр Коснівцев

 

22 жовтня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів