«Чорний» піар від ватажка «червоних»

Якщо під час цієї виборної кампанії Бойко пересмикує факти зі спритністю «наперсточника», то українські комуністи на чолі зі своїм лідером Петром Симоненком не спромагаються навіть надати своїй брехні хоч якоїсь позірності правди.

 

У зв'язку з цим в кінці минулого тижня в Харкові спалахнув скандал: колектив тракторного заводу ім. Орджонікідзе (ХТЗ) звинуватив КПУ у використанні недостовірної інформації про підприємство в передвиборчій агітації на позачергових виборах Верховної Ради.

«У телевізійному ролику, який закликає голосувати за комуністів, – йдеться в заяві підприємства, – показують головний складальний конвеєр Харківського тракторного заводу і відносять наше підприємство до непрацюючих. Це брехня і обман».

Насправді ХТЗ нині продає свою продукцію в понад 30 країн світу, присутній на ринках Європи, Азії, Африки та країн Латинської Америки. Це стало можливим завдяки тому, що в поточному році тракторобудівники наростили обсяг виробництва на 12%. Всі б так «простоювали» – Україна вже б, напевно, подолала економічну кризу...

Тому зрозумілою є образа заводчан. «Комуністична партія України та її лідер Петро Симоненко зневажливо ставляться до людей праці, для комуністів життя багатотисячного трудового колективу є порожнім звуком», – йдеться в заяві.

Все правильно, але треба дещо уточнити. Якщо проаналізувати парламентську діяльність комуністів, то можна зробити висновок, що їм наплювати не тільки на якийсь окремо взятий трудовий колектив, а й на всю країну. Інакше б вони свого часу не підтримували банду Януковича, не голосували за диктаторські закони 16 січня...

Режим Януковича перетворився на кривавий, зокрема, і з вини комуністів, котрі свого часу були в регіоналів на підхваті. Потрапивши  в парламент, «червоні» напевно об'єднаються зі своїми старими політичними союзниками, хоча ті й перефарбувалися в інший колір. Навіщо українцям наступати на ті ж самі граблі?

Олександр Коснівцев

 

22 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів