Правоохоронці затримали нічних «художників», які паплюжили політиків

Вночі четверо парубків пошкодили в Ужгороді шість агітаційнх білбордів трьох кандидатів в народні депутати до Верховної Ради України. Всі зловмисники студенти,  – жителі Тячівського району.

 

Трьох з правопорушників спіймали близько 6-ї години ранку працівники роти патрульної служби міськвідділу міліції під час несення служби по охороні громадського порядку на маршруті патрулювання. Ще одного виявили працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу. Зловмисники пошкодили червоною фарбою шість агітаційних білбордів трьох кандидатів в народні депутати до Верховної Ради України, які розміщені на вулицях Минайській та Б.Хмельницького, а також на проспекті Свободи в обласному центрі.

Правопорушниками виявилися мешканці Тячівщини віком від 17 до 25 років. Всі вони навчаються в Карпатському Університеті міста Ужгорода. Правопорушники не заперечують своєї причетності до вчиненного правопорушення. Вони пояснюють – в такий спосіб висловили своє обурення щодо висунення цих кандидатур в народні депутати до Верховної Ради України.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції. Міліціонери зафіксували протиправні діяння молодиків й вилучили знаряддя скоєного злочину – фарбу, пляшки і пакети.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального Кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п»яти років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років

Триває слідство.

Начальник УМВС Сергій Шаранич прокоментував цю подію: «Хочу звернутися до замовників цієї брудної провокації: не ламайте долі молодим людям! Ваші злочинні вказівки - це кримінальна пляма в біографії зовсім молодих людей, яких ви безсоромно використовуєте в політичному протистоянні!»

 

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

 

22 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів